USPEH SPORTISTA RAFINERIJE NA RADNIČKOJ OLIMPIJADI VOJVODINE 2019.

USPEH SPORTISTA RAFINERIJE NA RADNIČKOJ OLIMPIJADI VOJVODINE 2019.

Na sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine – SORV 2019, koja je održana u periodu od 28. do 30. juna 2019. godine u Novom Bečeju, šahisti Rafinerije u sastavu: Predrag Basta, Radosav Đukić, Živadin Mitrović i Novica Marjanović, osvojili su treće mesto u konkurenciji deset ekipa predstavnika regiona iz Vojvodine, i na taj način ponovili uspeh sa prethodne olimpijade od pre četiri godine.

Na pojedinačnom turniru šahisti Rafinerije su osvojili još dve medalje, i to Predrag Basta drugo mesto i srebrnu medalju, i Živadin Mitrović treće mesto i bronzanu medalju u konkurenciji 22 igrača.

Pored šahista, Rafineriju nafte Pančevo je predstavljala i ekipa u malom fudbalu, koja je takođe postigla veliki uspeh i u konkurenciji 11 ekipa iz Vojvodine osvojila treće mesto i bronzanu medalju. Sindikat Rafinerije nafte Pančevo čestita našim članovima – Predragu Basti, Radosavu Đukiću i Novici Marjanoviću, kao i bivšem kolegi Živadinu Mitroviću, koji su nas obradovali odličnim rezultatima u ovom sportskom takmičenju.