HUMANITARNI KONCERT ZA ZORANA ĆIRKOVIĆA

HUMANITARNI KONCERT ZA ZORANA ĆIRKOVIĆA

Kako bi pomogli lečenje svog sugrađanina, prijatelja i kolege Zorana Ćirkovića, radnika Rafinerije nafte Pančevo, koji se bori sa Distoni sindromom, Sindikat Rafinerije nafte Pančevo u saradnji sa Kulturno-umetničkim društvom “Stanko Paunović” NIS-RNP, organizuje humanitarni koncert.

Koncert će biti održan u ponedeljak, 21. oktobra 2019. godine, sa početkom u 19 časova, u dvorani Kulturnog centra Pančevo. Ulaznice se mogu preuzeti u prostorijama Sindikata RNP od četvrtka, 17. oktobra 2019. godine.

Kako bi Zoran živeo normalno potrebno je da nastavi sa terapijama u južnokorejskoj klinici, koja jedina u svetu ima iskustva u tretmanu Distoni sindroma. Sindikat RNP je pre dva meseca pokrenuo akciju za prikupljanje potrebnih novčanih sredstava, kroz koju je do sada prikupljeno oko 1.500.000,00 dinara. Zahvaljujući ovim sredstvima, Zoran je otišao u Južnu Koreju kako bi nastavio sa terapijama. Procenjeni troškovi terapija koje su potrebne Zoranu su oko 50.000 evra, zbog čega se nastavlja sa humanitarnim aktivnostima.

Pozivaju se sve kolege iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i svi ljudi dobre volje da dođu na koncert kako bismo zajedno pomogli Zoranu da pobedi bolest, i da pritom uživaju u dobrom kulturno-umetnčkom programu i prijatnoj atmosferi.