ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT ZA ZORANA

ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT ZA ZORANA

U Kulturnom centru Pančevo sinoć je održan humanitarni koncert za Zorana Ćirkovića, radnika Rafinerije, koji se bori sa teškim Distoni sindromom. Događaj je organizovao Sindikat Rafinerije nafte Pančevo u saradnji sa Kulturno-umetničkim društvom “Stanko Paunović” NIS-RNP, a omogućen je zajedničkom donacijom Rafinerije nafte Pančevo i HIP Petrohemije Pančevo.

Obraćajući se prisutnima, predsednik Sindikata RNP Božo Dostić istakao je: „Od početka akcije do sada na namenski račun otvoren na Zoranovo ime u ERSTE banci prikupljeno je oko 1.500.000 dinara. Pre svega, u Zoranovo ime i u ime Sindikata želim da se zahvalim svim kolegama koje su se odmah uklučile u akciju i još jednom pokazali da su humanost i kolegijalnost najvažnije vrednosti u našem kolektivu“. Predsednik Sindikata se posebno zahvalio menadžmentu kompanije, sindikalnim organizacijama, kao i privrednim društvima koja su pomogla da se prikupi prvi deo sredstava potrebnih za nastavak Zoranovog lečenja u Južnoj Koreji.

Kako je ovo samo jedna od humanitarnih akcija koje će biti organizovane za prikupljanje pomoći za Zoranovo lečenje, Božo Dostić je sve goste na koncertu zamolio da sačuvaju ulazinice i u skladu sa svojim mogućnostima doniraju pomoć za Zorana uplatom sredstava na dinarski račun otvoren u ERSTE banci na Zoranovo ime.

Deo atmosfere sa koncerta, odakle je Zoranu u Južnoj Koreji poslata snažna podrška, pozitivna energija i iskrene želje kolega za izlečenje, možete videti u galeriji.