POČELA PRIJAVA ZAPOSLENIH ZA POZAJMICE NA OSNOVU KOLEKTIVNOG UGOVORA

POČELA PRIJAVA ZAPOSLENIH ZA POZAJMICE NA OSNOVU KOLEKTIVNOG UGOVORA

U skladu sa Kolektivnim ugovorom i ove godine je za zaposlene u NIS-u i zavisnim društvima, kao i za kolege angažovane preko kompanije Gi Group Staffing Solutions, obezbeđena mogućnost uzimanja pozajmice / gotovinskog kredita pod povoljnijim uslovima kod Sberbanke. Zaposleni mogu uzeti zajam u iznosu od 80.000 dinara, 120.000 dinara ili 160.000 dinara.

Zaposleni koji su zainteresovani za uzimanje pozajmice mogu se prijaviti direktno banci pozivanjem Kol centra na telefon 19909, ili elektronskim putem na imejl krediti.nis@sberbank.rs . Prijave se mogu obaviti počevši od 17. jula i traju do 14. avgusta, a potpisivanje ugovora i podizanje gotovine biće obavljeno u periodu od 20. do 31. avgusta 2020. godine.

Pozajmica je dostupna i zaposlenima na određeno vreme, kod kojih je maksimalna ročnost kredita 10 meseci i mora biti 30 dana kraća od datuma isteka ugovora o radu.

Za sva dodatna pitanja kolege iz Rafinerije nafte Pančevo mogu se obratiti u front ofisu, Spoljnostarčevačka 199, Ambulanta, prizemlje.