SKLOPLJENI NOVI UGOVORI O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI

SKLOPLJENI NOVI UGOVORI O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI

Sindikat Rafinerije nafte Pančevo potpisao je nove ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji, čime će članovi Sindikata imati mogućnost da po povoljnijim uslovima, i plaćanjem na rate putem administrativne zabrane, koriste određene turističko-ugostiteljske i zdravstvene usluge.

Saradnja je uspostavljena sa Pansionom Leskovac, za ugostiteljsku radnju „SZ Kruna“ Zlatibor, i dogovoreno je plaćanje na šest mesečnih rata za članove Sindikata. Nacionalna kuća „Leskovac“ nalazi se na Zlatiboru, preko puta pravoslavne crkve, 150m od centra. Poseduje novoopremljeni smeštaj sa internetom, kablovskom televizijom, terasama i sopstvenim parkingom. Restoranska ponuda hrane bazirana je na tradicionalnim specijalitetima leskovačkog i zlatiborskog kraja. Svi objekti poseduju sadržaje za dečiju igru. Bogat turističko-ugostiteljski sadržaj nacionalne kuće „Leskovac“, zelenilo i blizina jezera su odličan izbor za porodični odmor u prirodi.

Poslovno-tehnička saradnja je dogovorena i sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac“, Vuka Karadžića 1, Pančevo, za usluge snimanja na magnetnoj rezonanci i snimanja na skeneru, koje se plaćaju putem administrativne zabrane, na šest rata.

Takođe, ugovor je potpisan i sa Specijalnom oftalmološkom bolnicom „Sveti Vasilije Ostroški“, Vuka Karadžića 1, Pančevo, koja pruža usluge operacije katarakte i laserskih intervencija na oku, a članovi Sindikata će iste moći da plate na šest mesečnih rata.