ZAVRŠENO TAKMIČENJE „NAJBOLJI U PROFESIJI“ – SEDMORICA RAFINERACA PUTUJE U MOSKVU NA GPN TAKMIČENJE

ZAVRŠENO TAKMIČENJE „NAJBOLJI U PROFESIJI“ – SEDMORICA RAFINERACA PUTUJE U MOSKVU NA GPN TAKMIČENJE

Na ovogodišnjem takmičenju „Najbolji u profesiji“ između 60 učesnika iz Bloka „Prerada“ istaklo se dvanaest najboljih u pet kategorija, od kojih se sedmorica kolega kvalifikovalo za put u Moskvu na GPN takmičenje, gde će se takmičiti sa najboljim rafinercima iz svih rafineraja na nivou Gasprom njefta.

U kategoriji najbolji operater tehnološkog postrojenja najbolje plasirani su Dragan Jović, Ivan Vasilj i Nebojša Katana, u kategoriji najbolji operater Manipulacije Stojan Apostolovski, Milan Stokić i Miodrag Radović, u kategoriji najbolji operater Energane Slobodan Savanović, Nenad Zarić i Igor Stanković, i u zajedničkoj kategoriji stručnih saradnika Instrumentacije i Električara trafostanica Petar Milivojević, Nikola Vitorović i Jovan Arbutina.

Po trojica najboljih kolega u svakoj kategoriji dobilo je prigodne novčane nagrade – 50.000 dinara za prvo mesto, 30.000 dinara za drugo i 20.000 dinara za treće mesto. Nagradne vaučere dodelio je direktor Bloka „Prerada“ Vladimir Gagić, koji je tom prilikom istakao da su ovakva takmičenja ponos pančevačke rafinerije. „Naša rafinerija konstantno se modernizuje i razvija, ulaže u velike projekte i opremu. Ipak, moderna rafinerija u pravom smislu te reči jeste ona koja ima stručne ljude koji se stalno usavršavaju i uče. Zato smo ponosni na sve učesnike, a posebno na pobednike ovog takmičenja – oni su još jedan dokaz da Blok „Prerada“ ima kvalitetne i osposbljene stručnjake koji umeju da upravljaju Rafinerijom“, istakao je direktor Gagić.

Sindikat Rafinerije nafte Pančevo čestita svim učesnicima na pokazanom zavidnom nivou profesionalnog znanja i pruža punu podršku kolegama koji su se kvalifikovali za takmičenje u Moskvi. Velika zainteresovanost kolega za takmičenje „Najbolji u profesiji“ samo je još jedna potvrda da naša Rafinerija počiva na znanju i stručnosti svojih radnika.