Saradnja agencije “Moj Svet” i Sindikata RNP

Saradnja agencije “Moj Svet” i Sindikata RNP

Sindikat Rafinerije nafte Pančevo i turistička agencija “Moj Svet” sklopili su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji kojim se obezbeđuje niz povoljnosti za turistička putovanja članova Sindikata RNP. U ovoj agenciji naši članovi mogu uplatiti letovanje na rate preko administrativne zabrane (jedan deo avans, a drugi deo na rate sa otplatom do kraja tekuće godine).

“Moj Svet” je turistička agencija sa tradicijom poslovanja dugom 12 godina, koja je specijalizovana pre svega za letovanja u Grčkoj. U agencijskoj ponudi nalazi se veliki broj kvalitetnih vila sa smeštajnim jedinicama različitih struktura, kao i preko 400 hotela širom Grčke.

Takođe, preko ove agencije moguće je rezervisati jednodnevna i višednevna putovanja po Srbiji i inostranstvu, koja su posebno zanimljiva tokom državnih praznika, prolećnih ili jesenjih meseci. Kompletna ponuda agencije “Moj Svet” može se pogledati na sajtu www.mojsvet.rs, dok se o pogodnostima koje su obezbeđene za članove Sindikata RNP možete informisati u direktnom kontaktu sa predstavnicima agencije ili u prostorijama Sindikata.