Uspostavljena saradnja između Sindikata RNP i agencije Superlino travel

Uspostavljena saradnja između Sindikata RNP i agencije Superlino travel

Sindikat Rafinerije nafte Pančevo je uspostavio saradnju sa turističkom agencijom Superlino travel doo iz Beograda, koja je poznata po obrazovno-rekreativnom programu dečjeg kampa „Moj Super Raspust“.

Članovi Sindikata RNP imaće mogućnost da ukoliko žele pošalju svoju decu na dečji kamp po beneficiranim cenama i uz mogućnost plaćanja na rate, putem administrativne zabrane.

Kamp „Moj Super Raspust“ je namenjen deci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Ovaj program je u poslednjih deset godina realizovan na sledećim destinacijama: Tara, Divčibare, Kopaonik, Lepenski Vir, Zlatibor, Goč, Ravni Gaj, Ohrid. Dečji kamp „Moj super raspust“ do sada je posetilo više od 120.000 dece vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta, koja sa druženja nose najlepše uspomene. Kamp uključuje edukativni program, sport i rekreaciju, kao i avanturu u prirodi i podsticanje dece na razvijanje i negovanje zdravih stilova života.

Projekat „Moj super raspust“ realizuje se uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta, kao i Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda.

Superlino travel je u mogućnosti da ponudi i porodična putovanja (letovanja, zimovanja i sl.), kao subagent turističke agencije Big Blue.

Više o agenciji i kampu moguće je pronaći na:

· sajtu www.mojsuperraspust.rs ,

· instagram stranici Moj Super Raspust (@moj_super_raspust)

· kao i na Facebook stranici: Moj Super Raspust